De zomer staat onmiskenbaar synoniem met een welverdiende adempauze. Gelukkig hoef je daarvoor niet altijd op het vliegtuig te stappen! Room...

Zomerse alternatieven voor de Belgische kust en Ardennen

De zomer staat onmiskenbaar synoniem met een welverdiende adempauze. Gelukkig hoef je daarvoor niet altijd op het vliegtuig te stappen! Roompot Vakanties biedt een brede waaier aan unieke bestemmingen aan voor een zorgeloze vakantie dichtbij.

Quality time aan de Zeeuwse kust
De tastbare aanwezigheid van de zee is één van de charmes van het veelzijdige Strandpark Duynhille, dat pal achter de duinen ligt van het Zuid-Hollandse Ouddorp aan Zee. Uitwaaien met het hele gezin gaat nergens zo makkelijk als aan de kilometerslange Zeeuwse kust. Zowel watersporters, zonaanbidders en natuurliefhebbers komen hier uitgebreid aan hun trekken. Met zijn levendige dorpskern boordevol gezellige boetiekjes, smaakvolle restaurants en zonovergoten terrassen is Ouddorp een authentieke badplaats waar het vakantiegevoel hoogtij viert. Geniet van een laid-back verblijf in een van de splinternieuwe duinvilla’s en ervaar zelf wat deze mooie plek allemaal te bieden heeft.


Een groen paradijs in het Nederlandse binnenland
Zalig relaxen doe je niet enkel aan zee. De Katjeskelder in Noord-Brabant is een bijzondere bestemming omgeven door het adembenemende groen van natuurgebied ‘De Vrachelse Heide’. Hier kun je eindeloos wandelen en fietsen terwijl je met volle teugen geniet van het groene uitzicht. Ook deze keer aan luxe geen gebrek: heerlijk logeren doe je in een luxueuze villa, een kindvriendelijk ingerichte bungalow of in een ruime 22-persoonsvilla met bubbelbad en stoomdouchecabine. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de speeltuin of in het overdekte zwembad.



Met z’n allen proeven van een avontuurlijke vakantie kun je ook bij Weerterbergen in Limburg. Dit bruisende familiepark biedt ontelbaar veel activiteiten: van fietstochten door de bosrijke omgeving tot boottochtjes. De knusse huisjes hebben elk een eigen steiger en roeiboot, zo kun je het prachtige meer zelf ontdekken.






Authentieke sfeer opsnuiven in Duitsland
Het Ferienresort in Cochem ligt aan de Moezelrivier, omgeven door een schilderachtig heuvellandschap. Dichtbij, en toch een wereld apart: deze bestemming is dé plek bij uitstek om heerlijk tot rust te komen. Verblijf in één van de authentieke vakwerkhuizen en wordt elke dag wakker met een prachtig uitzicht op de omliggende omgeving. Zin in een unieke daguitstap? Breng dan een bezoekje aan de exclusieve wijngaarden of speel een partijtje golf op de uitgestrekte golfbaan. Geen platgelopen toerisme hier, maar een stijlvolle locatie waarbij iedereen heerlijk kan wegdromen.





Meer weten? 
www.roompot.be

Foto's?
Roompot