Zin om deze Paasvakantie een leuke film mee te pikken? Wij zetten de kinderfilms voor jou op een rijtje! Er is heel wat, kies maar uit. (Je ...

Films you must see

Zin om deze Paasvakantie een leuke film mee te pikken? Wij zetten de kinderfilms voor jou op een rijtje! Er is heel wat, kies maar uit. (Je zou al bijna spijt krijgen dat de zon schijnt.)

1. Belle en het Beest
Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. De film vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. Haar dorpsgenoten buiten de kasteelmuren denken daar echter anders over...




2. Power Rangers
Het leven van vijf gewone tieners uit het stadje Angels Grove staat op zijn kop wanneer de wereld op het punt staat te worden vernietigd door een buitenaardse bedreiging. Het lot brengt het vijftal samen en al snel ontdekken ze dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dit voor elkaar te krijgen moeten zij eerst ieder hun eigen problemen zien te overwinnen en als Power Rangers hun buitengewone krachten bundelen voordat het te laat is.



3. H.I.T. – De Romeo’s
Het gaat niet goed met De Romeo’s. Vooral Chris krijgt het op zijn heupen wanneer Davy voor de zoveelste keer te laat opdaagt op een concert waar ook andere zangers op de affiche staan.  Wanneer één van de artiesten vlak voor zijn optreden wordt aangevallen, komt Davy tussenbeide. Chris en Gunther zijn verbaasd over zijn interventie en eisen een verklaring. Davy neemt hen mee naar zijn huis en toont aan hoe hij al een tijdje undercover agent is binnen de H.I.T.-missie. Meer wil hij daarover niet kwijt.  Maar voor Chris is dit het bewijs dat Davy niet meer met zijn hart bij De Romeo's is.  Hij wil dan ook dat De Romeo's ermee ophouden.  En dat net aan de vooravond van het Europees Schlager Festival…



4. D5R
Slechts één doel kan jeugdvrienden Amber, Leyla, Kyra, Wout en Vincent terug bij elkaar brengen: de redding van het stadspark waar zij zijn opgegroeid. D5R is een realistische fictiereeks die het leven volgt van vijf tieners die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten goed bevriend zijn. Ze beleven veel plezier, maar worden ook geconfronteerd met moeilijke momenten, problemen en tegenslagen.



5. Sing
Buster Moon is een stijlvolle koala die de leiding heeft over een groots theater dat in vergetelheid raakt. Buster, een eeuwige optimist die soms wel humeurig is, houdt zielsveel van zijn theater en zal er dan ook alles aan doen om het te behouden. Om te vermijden dat zijn droom en ambities verloren gaan, grijpt hij de allerlaatste kans die nog rest door ‘s werelds grootste zangcompetitie te produceren. Vijf kandidaten worden geselecteerd voor deze uitdaging: Een muis die even charmant als oneerlijk is, een verlegen tienerolifant met enorme podiumangst, een overwerkte moeder van een nest van 25 biggetjes, een jonge gangstergorilla die niets liever wilt dan zich los te maken van zijn criminele familie, en een punkrock stekelvarken dat worstelt om haar verwaande vriendje achter zich te laten en solo te gaan. Ieder van hen hoopt op het podium van Buster de kans te krijgen hun leven voorgoed te veranderen.



6. De Lego Batman Film
Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als LEGO® Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman dit keer leren om meer relaxed te zijn.



7. De Smurfen en het Verloren Dorp
De Smurfin heeft de indruk dat iedereen in het dorp een functie heeft - Grote Smurf leidt, Bakkersmurf bakt, zelfs Moppersmurf die moppert - behalve zij. Wat zou het enige meisje in het dorp moeten doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Als ze toevallig de weg van een mysterieus wezen kruist, volgt ze het in het Verboden Bos. Vergezeld door haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf - en met de gemene tovenaar Gargamel die hen steeds schaduwt - onderneemt het Smurfenteam een wilde reis vol actie, gevaar en ontdekking, die hen leidt naar het grootste mysterie in de geschiedenis van de Smurfen!



8. The Boss Baby

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. 



Meer weten?
https://kinepolis.be/

Foto's?
Kinepolis